Autopsy najavljajo “Live in Chicago” koncertni album!

AUTOPSY 2020
0 40

Autopsy, ameriške legende death metala, bodo svoj nasploh prvi uradni koncertni album, z naslovom “Live In Chicago”, izdali 30. 10. 2020 pri založbi Peaceville Records. Album bo na razpolago v formatu dvojnega črnega vinila in kot CD.

“Live In Chicago” je bil posnet na prizorišču Reggie’s Rock Club 7. 3. 2020 in vsebuje 66-minutno revizijo 30-letne kariere dolgožive death metal skupine. Koncertni dokument vsebuje tudi novo skladbo “Maggots in the Mirror”, ki privržencem skupine ponuja prvi uvid v to, kaj bo prinesel novi studijski album skupine.

Gre za edini koncertni nastop, ki so ga Autopsy lahko odigrali v letošnjem letu. Zakaj je tako, ni treba podrobno razlagati. Za zvočni miks koncertnega albuma “Live In Chicago” je poskrbel Adam Munoz, “ljubko” naslovnico pa je prispeval Wes Benscoter, ki je mdr. ustvarjal tudi za Nile, Kreator in Slayer.

Peaceville Records bo k vsakemu pred-naročilu albuma “Live In Chicago” priložila tudi DVD “Born Undead”. Na DVD-ju se nahaja dokumentarni film o skupini Autopsy z naslovom “A History of Horror” in ekskluzivni koncertni posnetki v skupni izmeri petih ur.

Seznam materiala na “Live In Chicago” je sledeč:
1. Severed Survival
2. Twisted Mass Of Burnt Decay
3. Disembowel
4. Ridden With Disease
5. In The Grip Of Winter
6. Arch Cadaver
7. Fleshcrawl
8. Torn From The Womb
9. Embalmed
10. Gasping For Air
11. Voices
12. Maggots In The Mirror
13. Burial
14. Critical Madness
15. Service For A Vacant Coffin
16. Pagan Saviour
17. Charred Remains
18. Fuck You!!!

Autopsy so svoj zadnji uradni dokument, to je mini-LP z naslovom “Puncturing The Grotesque”, izdali v novembru leta 2017 pri založbi Peaceville Records.


Autopsy – Live in Chicago (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki