Big Big Train predstavljajo besedilni video 23-minutnega epa “The Underfall Yard”

BIG BIG TRAIN
0 77

Big Big Train, imenitni britanski progresivni rockerji pripravljajo ponatis znova svojega albuma “The Underfall Yard”, ki bo nared 9. 4. 2021. Album bo svoj ponatis dočakal pri založbi English Elecric Recordings.

Vsled najnovejših promocijskih aktivnosti, predstavljajo Big Big Train besedilni video za naslovno skladbo albuma, ki ga je režiral Christian Rios in ga lahko predvajate spodaj.

Album “The Underfall Yard” bo ponatisnjen v več formatih. Ob digitalnem bo dostopen tudi kot trojni vinil in dvojni CD.

Ponatis bo vseboval novi zvočni miks. Na ponatis bo dodana naslovna skladba v novi verziji, ki so jo Big Big Train odigrali in posneli v lanskem letu. Na tej osveženi verziji se nahaja tudi kitarska solaža, ki jo je prispeval Francis Dunnery. K skladbi je dodan tudi uvodni preludij odigran s strani pihalne sekcije. Francis Dunnery, ki se že vrsto let udejstvuje kot samostojni izvajalec, je zaslovel že v osemdesetih, kot nekdanje prvo grlo in gonilna sila britanskih art rockerjev It Bites.

“The Underfall Yard” je izšel originalno v decembru 2009 in je prvi album skupine Big Big Train na katerem sodelujeta kot polnopravna člana skupine pevec David Longdon in bobnar Nick D’Virgilio (ex-Spock’s Beard). Prav tako je to prvi album na katerem je s skupino sodelovala tudi pihalna skupina Davea Desmonda. Na tem albumu je sodeloval tudi kitarist Dave Gregory.

Seznam skladb na “The Underfall Yard” se glasi:
CD1
1. Evening Star
2. Master James Of St George
3. Victorian Brickwork
4. Last Train
5. Winchester Diver
6. The Underfall Yard

CD2
1. Songs From The Shoreline
         (i) Victorian Brickwork (2020 Version)
         (ii) Fat Billy Shouts Mine
2. Prelude To The Underfall Yard
3. The Underfall Yard (2020 Version)
4. Brew And Burgh


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki