Big Big Train z menjavo na poziciji stalnega klaviaturista!

foto: Sophocles Alexiou 2022
0 24

Big Big Train so pred dnevi prešli skozi rokado na poziciji stalnega klaviaturista. Multi-instrumentalistka Carly Bryant je namreč podala izjavo, da zapušča britanske progresivne rockerje.

V zvezi s tem je Bryantova povedala, da ji nadaljevanje kariere pri Big Big Train onemogočajo obveze do družine, o čemer je dal slutiti tudi njen izostanek iz septembrske turneje 2022.

Big Big Train so medtem že našli zamenjavo. To je Oskar Holldorff, ki sicer sodeluje v skupini Dim Gray. Priključitev je permanentna. Hollford bo takoj zaigral z Big Big Train na vseh napovedanih koncertih v letošnjem letu, ki so pretežno britanski.

Carly Bryant se trenutno ukvarja z materialom za samostojni studijski album, ki je napovedan pri založbi English Electric Recordings. Založba je v lasti skupine Big Big Train.

Hollford je v ločeni izjavi potrdil, da bo kariero odslej nadaljeval hkrati v dveh skupinah. V Dim Gray in Big Big Train.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki