Black Rose Maze predstavlja “Laws of Attraction” video feat. Jeff Scott Soto

0 170


Black Rose Maze je melodičnorockovski projekt senazcionalne kanadske pevke Rose Laricchiute. Skladbe, ki črpajo nadih iz klasične ere hard rocka osemdesetih, so čvrsto osedlane z eksplozivno in čutno vokalno predstavo Rose.

Istoimenski albumski prvenec je izšel včeraj pri založbi Frontiers Music Srl., spodaj pa lahko prisluhnete skladbi Laws Of Attraciton za katerega je posnet tudi video. Rosi se v vokalnem duetu pridruži v tej skladbi sam presvetli Jeff Scott Soto (Sons of Apollo, Axel Rudi Pell, Talisman, Journey).

Vse skladbe so avtorsko delo Rose Larrichiute, na nekterih pa so, kot soavtorji sodelovali še Clif Magness (Steve Perry, Avril Lavigne), Nasson (Chaos Magic, Sinner’s Blood) in kdo drug kot Alessandro Del Vecchio (Hardline, Jorn, Revolution Saints itn.), ki je tudi poskrbel za produkcijo albuma ter odigral zanj klaviature in bas kitare.

Rosa Laricchiuta je kantavtorica in izvajalka doma iz kanadskega Montreala (zvezna država Quebec). Nase je opozorila na na nastopu znotraj televizijske serije bitke talentov “La Voix”. Roso je učil vokalnih tehnik francosko govoreči kanadski rocker Éric Lapointe. Pred albumom pod imenom Black Rose Maze, je Rosa posnela in izdala album v Quebecu, ki je v celoti odpet v francoščini, potem pa je leta 2016 pričela z delom na naslednjem, to je “Free”, ki je izšel leta 2017 je je odpet v celoti v angleškem jeziku.

Talent ni ostal preslišan in tako se je Rosa priključila Trans-Siberian Orchestra, za veliko turnejo po ZDA, v katero sta bila vključena tudi Animal Drive vokalist Dino Jelusick in Jeff Scott Soto.

Seznam skladb na album “Black Rose Maze”:
1. In The Dark
2. Laws Of Attraction (Feat. Jeff Scott Soto)
3. Let Me Be Me
4. Free
5. Look At Me Now
6. Maze
7. Let Me Go
8. Only You
9. Earth Calling
10. You Can’t Stop Me
11. Call Me Now

Postava:
Rosa Laricchiuta – vokal
Alessandro Del Vecchio -bas kitara, klavaiture
Andrea Seveso – kitara
Michele Sanna – bobni

Gostujoči glasbeniki:
Erika Ceruti – spremljevalni vokal
Jeff Scott Soto – vokal na skladbi “Laws Of Attraction”


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki