Black Sabbath predstavljajo novo vinilno zbirko svojih klasičnih albumov!

0 84

Black Sabbath bodo pri založbi Rhino, izdali dne 6.9.2019, ponovno zbirko vinilnih albumov svoje klasične ere delovanja!

Ko so Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler in Bill Ward leta 1968 ustanovili skupino in kot novi kvartet postregli z zvokom, ki ga univerzum pred tem ni poznal, so zanetili pravo razvojno revolucijo v rock’n’rollu iz katerega se je porodil heavy metal.

Od svojih takratnih vzornikov, kot tudi generacijskih vrstnikov so Black Sabbath že v samem začetku svojega delovanja zveneli znatno bolj nasršeno, hrupno in poredno. Ta postava je skozi sedemdeseta posnela klasike rocka in rolla, ki so postale pravi mali abecedarij heavy metala in ki še danes navdihujejo nove in nove generacije glasbenikov.

Kolekcija se imenuje “Black Sabbath: The Vinyl Collection 1970-1978”, ob osmih vinilih klasičnih Black Sabbath albumov, pa bo v njej našel prostor tudi sedem-inčni, na katerem se bosta znašli skladbi  “Evil Woman (Don’t Play Your Games With Me)” in “Wicked World”, ki kot singla nista nikdar uradno izšla naa tleh Severne Amerike. Obenem bo dodan v zaboj še en vinil z nazivom “Monomania”, z raritetami in nikdar izdanimi verzijami nekaterih kultnih klasik. Zaboj bo opremljen tudi z ponovno natisnjenimi replikami originalnih turnejskih knjižic iz tega obdobja.

Sedaj pa bistvena stvar. Zaboj bo natisnjen v striktno omejeni nakladi vsega 3.000 kopij. Vsaka bo nosila svojo številko, dostopna pa bo za “zanemarljiv drobižek”, ki vas olajša za skromnih 249,98 $. Prednaročila so na voljo TUKAJ!

Material na “Black Sabbath: The Vinyl Collection 1970-1978” se glasi:

Albumi:
“Black Sabbath” (1970) 
“Paranoid” (1971) 
“Master Of Reality” (1971) 
“Vol 4” (1972) 
“Sabbath Bloody Sabbath” (1974) 
“Sabotage” (1975) 
“Technical Ecstasy” (1976) 
“Never Say Die!” (1978)

Monomania”::
Stran A;
01. Evil Woman (Don’t Play Your Games With Me) * 
02. Wicked World 
03. The Wizard 
04. Iron Man (Edited Version)
Stran B:
01. Paranoid 
02. Into The Void (Edited Version) ** 
03. Sabbath, Bloody Sabbath (Edited Version) 
04. It’s Alright 
05. Radio Spot For Black Sabbath

7″ Single (45rpm)
“Evil Woman (Don’t Play Your Games With Me)” b/w “Wicked World”

* doslej neizdane skladbe na tleh Severne Amerikea 
** doslej nikdar izdane skladbe

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki