Black Star Riders predstavljajo razgrajaško priredbo The Osmonds izvirnika “Crazy Horses”

Black Star Riders 2022 (press/promo)
0 84

Black Star Riders, britanska hard rock formacija, ki napoveduje za 20. 1. 2023 izid novega studijskega albuma “Wrong Side Of Paradise” – ta bo izšel pri založbi Earache Records, predstavlja razgrajaško priredbo The Osmonds izvirnika iz leta 1972 za skladbo Crazy Horses, ki jo lahko preverite spodaj. Priredba bo vključena na prihajajoči novi album.

Black Star Riders so novi album napovedali že v začetku letošnjega junija s prvim singlom Better Than Saturday Night, ki jo spremlja tudi glasbeni video (spodaj) in v kateri sodeloval s spremljevalnim vokalom in v vlogi posebnega gosta Def Leppard vokalist Joe Elliot. Temu je sledil v septembru single Pay Dirt.

Album “Wrong Side Of Paradise” lahko že prednaročite.

Album, na katerem se je znašlo enajst novih skladb, je bil posnet v jeseni leta 2021 in sicer v studiih Studio 606 (Northridge California) in Toochtoon Sound (Redmond, Oregon). Za produkcijo je ponovno poskrbel Jay Ruston.

Black Star Riders zastopajo: Ricky Warwick (vokal, kitara), Robert Crane (bas kitara), Christian Martucci (kitara) in Zak St. John (bobni).

Seznam skladb na albumu “Wrong Side Of Paradise” se glasi:
1. Wrong Side Of Paradise
2. Hustle
3. Better Than Saturday Night
4. Riding Out The Storm
5. Pay Dirt
6. Catch Yourself On
7. Crazy Horses
8. Burning Rome
9. Don’t Let The World
10. Green And Troubled Land
11. This Life Will Be The Death Of Me

Več o Black Star Riders:
Uradna spletna stran: https://www.blackstarriders.com
Facebook: https://www.facebook.com/BlackStarRid...
Twitter: https://twitter.com/BlackStarRiders
Instagram: https://www.instagram.com/blackstarri…


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki