Blackie Lawless bo preostale koncerte evropske turneje odigral v sedečem položaju!

WASPNATION.COM 2023
0 233

W.A.S.P., ki prihajajo 14. 5. 2023 v ljubljanski CUK Kino Šiška, so na svojih straneh objavili obširno obrazložitev Blackie Lawlessa v zvezi z zadnjimi dnevi aktualne evropske turneje na kateri obhajajo legendarni glam metalci 40. obletnico delovanja.

Blackie bo moral skočiti po nujno zdravniško pomoč zaradi neznosnih bolečin v križu. Skupina se je zato odločila, da žrtvuje oba koncertna nastopa skupine, ki sta napovedana za Italijo, in sicer: 12. 5. 2023 (Milano) in 13. 5. 2023 (Padova), ikonski vodja skupine, pa bo hitrostno odletel do Berlina, kjer ga bodo nemudoma oskrbeli.

Koncertni nastop skupine napovedan v Ljubljani za 14. 5. 2023 tako nikakor ni ogrožen, so pa W.A.S.P. na svojih straneh objavili osvežitev v kateri je navedeno, da bo Blackie preostale koncerte trenutnega evropskega dela W.A.S.P. turneje odigral v sedečem položaju.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki