Blind Guardian bodo izdali album “Somewhere Far Beyond” v novo posneti verziji!

foto: Jerneja Jerak 2014
0 37

Blind Guardian, ene osrednjih figur nemškega in evropskega power metala, bodo 2. 8. 2024 izdali album “Somewhere Far Beyond – Revisited”. Gre za znova posneti klasični album skupine “Somewhere Far Beyond”, ki je izšel originalno leta 1992. Ponovno posneto verzijo albuma bodo izdali pri založbi Nuclear Blast Records.

“Somewhere Far Beyond – Revisited” je že mogoče prednaročiti. Dostopen je v vseh bistvenih formatih in varietetah.

Spodaj je na voljo nova verzija Blind Guardian klasike Quest For Tanelorn, ki izhaja iz četrtega studijskega albuma skupine.

Blind Guardian so celoten album posneli znova v studiu med letoma 2022 in 2023. Količinsko omejeni CD digipak format bo vseboval dodatni Blu-Ray iz leta 2022 na katerem bosta zaobjeta dva nastopa skupine in sicer iz festivalov Hellfest in Rock Hard festival. Formata vinil in CD bosta vsebovala knjižico na 24. straneh.

Naj dodamo da je pred časom podobna ‘usoda’ doletela tudi Blind Guardian album “Imagination From The Other Side”.

Na fotografiji: Vokalist Hansi Kürsch med nastopom Blind Guardian 2. 8. 2014 v sklopu See Rock Festivala na prizorišču Schwarzlsee v avstrijskem kraju Unterpremstätten blizu Graza (RockLine fotoarhiv 2006-2024, foto: Jerneja Jerak, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki