Bodom After Midnight EP “Paint the Sky with Blood” bo izšel v letošnjem aprilu!

BODOM AFTER MIDNIGHT 2020
0 1,980

Bodom After Midnight EP z naslovom “Paint the Sky with Blood” bo izšel 23. 4. 2021, pri založbi avstrijski založbi Napalm Records!

Gre za prve in hkrati zadnje posnetke, ki jih je prispeval nekdanji šef skupine Children of Bodom in kitarist Alexi Laiho, ki je preminil po uradnih podatkih 29. 12. 2020.

 Zadnje delo, ki so ga skupaj posneli Alexi Laiho, kitarist Daniel Freyberg, bobnar Waltterij Väyrynen (Paradise Lost), basist Mitja Toivonen (ex-Santa Cruz) in koncertni klaviaturist Vili Itäpelto, ni le testament izjemnih glasbenih talentov in zmožnosti, pač pa izraža veliko veščino in spretnost združevanja različnih glasbenih vplivov znotraj komponiranja glasbe.

Seznam skladb na EP-ju “Paint the Sky with Blood” se glasi:
1. Paint The Sky With Blood
2. Payback’s A Bitch
3. Where Dead Angels Lie (orig. Dissection)

Alexi Laiho je že več let trpel zaradi zdravstvenih težav. Konec lanskega decembra je preminil v enainštiridesetem letu starosti.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki