Brainstorm predstavljajo video in single “Turn Off The Light” (ft. Seeb Levermann – Orden Ogan)

AFM Records 2021
0 60

Brainstorm – dolgoživi nemški thrash/power metalci iz mesta Heidenheim -, za katerimi se vije blesteča, več kot 30-letna kariera, predstavljajo svoj četrti novi single in video za skladbo Turn Off The Light, v kateri sodeluje kot posebni gost v duetu s pevcem Andyjem B. Franckom Orden Ogan vokalist Seeb Levermann. Kleni nemški kvintet trših zvočnih vsebin je sredi maja že predstavil prvi single in video za skladbo Escape the Silence (ft. Peavy Wagner) temu je konec junija sledil še video in single za skladbo Where Ravens Fly, sredi julija pa še video in single za skladbo Glory Disappears. Vse štiri videe in single lahko po mili volji predvajate spodaj.

Skladbe Turn Off the Light, Glory Disappears, Escape the Silence in Where Ravens Fly se nahajajo na novem studijskem albumu, ki se imenuje “Wall of Skulls”, in je izšel pri nemški založbi AFM Records, 20. 8. 2021.

Naslovnico albuma je ustvaril Gyula Havancsak. Tudi njo lahko preverite spodaj.

Album “Wall Of Skulls“, ki bo v svoji standardni verziji vseboval enajst novih avtorskih skladb, lahko v različnih formatih že naročite.

Brainstorm so na novem albumu k sodelovanju povabili dva posebna glasbena gosta. Prvi je šef skupine Rage Peter “Peavy” Wagner, drugi pa “Seeb” Leverman, glavni pogonski motor nemških power metalcev Orden Ogan, ki je znova poskrbel za miks in masterizacijo.

“Wall Of Skulls” bo dostopen v formatih: CD, ‘digibook-CD’ (z dodanim koncertnim Blu-rayem), kot količinsko omejeni vinil (v različnih barvnih varietetah), količinsko omejeni zaboj, ki bo vseboval naglavno ruto, nalepko, našitek, podpise članov skupine, ‘digibook-CD’ in koncertni Blu-ray, in digitalno.

Seznam skladb na albumu “Wall Of Skulls” se glasi:
1. Chamber Thirteen
2. Where Ravens Fly
3. Solitude
4. Escape The Silence (feat. „Peavy“ Wagner, RAGE)
5. Turn Off The Light (feat. „Seeb“ Levermann, ORDEN OGAN)
6. Glory Disappears
7. My Dystopia
8. End Of My Innocence
9. Stigmatized (Shadows Fall)
10. Holding On
11. I, The Deceiver

Brainstorm FaceBook profil!

Brainstorm so:
Andy B. Franck – vokal
Milan Loncaric – kitara, spremljevalni vokal
Torsten Ihlenfeld – kitara, spremljevalni vokal
Antonio Ieva – bas kitara
Dieter Bernert – bobni

Na fotografiji: Vokalist Andy B. Franck med nastopom Brainstorm 29. 1. 2019 v ljubljanskem Orto baru (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki