Bridear predstavljajo novi single in video “Brave New World Revisited”

Bridear 2021
0 34

Bridear, vse ženski japonski metalski bend, ki je pred leti nastopil tudi v ljubljanskem Orto baru, predstavlja povsem novo skladbo, video in single Brave New World Revisited.

Z izidom singla želijo punce opozoriti, da se v letošnjem septembru in oktobru vračajo na mednarodna koncertna prizorišča, kjer bodo izpeljale datume svoje Into The Dark Forever turneje tudi na tleh stare evropske celine in Velike Britanije, kar hkrati pomeni, da gre za prvi japonski bend, ki mu bo to uspelo v post-pandemičnem obdobju.
 
Brave New World Revisited je osem minutna skladba, hkrati najdaljša skladba, ki so jih punce kdaj koli skomponirale in pooseblja vse elemente, po katerih je kvintet poznan in zavoljo česar je njihov album “Bloody Bride” pred časom dvignil toliko prahu (na mednarodnem prizorišču).


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki