Bruit ≤ predstavljajo pretresljiv novi video za single “The Machine is Burning”!

Bruit ≤ 2020
0 24

Bruit ≤, francoski post-rockerji-, so izdali video za desetminutni single  have The Machine Is Burning, ki se bo nahajal na prihajajočem studijskem prvencu z nazivom “The Machine Is Burning And Now Everyone Knows It Could Happen Again”. Video lahko preverite spodaj. Album bo izšel pri založbi Elusive Sound 2. 4. 2021.

Presunljiv video je bil posnet v preteklem novembru na prizorišču cerkve Gesu v francoskem mestu Toulouse. Zadušljiva, mračna atmosfera na prizorišču se ujema z vihro drugega vala, ki je v tistem času omrtvičil Francijo. Skupini je uspelo dobiti dovoljenje, da posname video v enem od novembrskih juter in tako je uspela ujeti oglušujoči “trušč”, ki se je širil iz mrtvega mesta.

Bruit ≤ se je pridružila pihalna sekcija Capitol National Orchestra, kot tudi orglar Wanying Lin, ki je tega jutra sedel za cerkvene orgle. Gre za stradivarij orgle, ki ga je zgradil Aristide Cavaillé-Coll.

Album je ustvarjen kot film brez kadrov in podob, vsebuje dva dela, ki vsebujeta neizbežno repeticijo dogodkov in zlobnih krogov, v katerih se vrti človeštvo in je vanje ujeto. Gre za zgodbo o preživetju, ki orisuje skušnjave človeštva skozi apokalipso in vnovično rojstvo.

Album lahko že prednaročite.

Seznam skladb:
1. Industry
2. Renaissance
3. Amazing Old Tree
4. The Machine Is Burning

Bruit ≤ so:
Theophile Antolinos – kitare, snemalniki
Clément Libes – bas, violina, klaviature
Luc Blanchot – čelo
Julien Aoufi – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki