Burning Witches predstavljajo video in single “The Witch Of The North”

Burning Witches 2021
0 82

Burning Witches, švicarski vseženski heavy metal kvintet, bo svoj novi in skupno četrti studijski album z naslovom “The Witch Of The North” izdal 28. 5. 2021, pri založbi Nuclear Blast Records.

Nov album bo nasledil lanskoletnega “Dance Of The Devil”, ki se je na nemški lestvici povzpel do dvaindvajsetega mesta. Med obema albumoma je skupina izdala tudi EP “Circle Of Five.

Vsled promocijskih aktivnosti predstavlja skupina nov single, ki ga spremlja tudi nov video, in sicer za naslovno skladbo The Witch of the North. Sredi marca so Burning Witches predstavile prvi single in video za skladbo Flight Of the Valkyries. Oba videa lahko predvajate spodaj.

Skupino zastopajo: kitaristki Romana Kalkuhl in Larissa Ernst, vokalistka Laura Guldenmound, basistka Jeanine Grob in bobnarka Lala Frischknecht.

Album je produciral Schmier, sicer starosta nemških tevtonskih thrash metalcev Destruction, medtem ko je miks in masterizacijo zvoka prispeval V.O. Pulver.

Naslovnico za album je ustvaril Claudio Bergamín.

Album lahko že prednaročite.

Seznam skladb na “The Witch Of The North” je sledeč:
1. Winter’s Wrath
2. The Witch Of the North
3. Tainted Ritual
4. We Stand As One
5. Flight Of The Valkyries
6. The Circle Of Five
7. Lady Of The Woods
8. Thrall
9. Omen
10. Nine Worlds
11. For Eternity
12. Dragon’s Dream
13. Eternal Frost


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki