Celtic Frost pripravljajo ekskluzivni zaboj “Dance Macabre” – z materialom posnetim med letoma 1984 in 1987!

foto Sergio Archetti
0 124

Celtic Frost, kultna švicarska ekstremna in avantgardna metal formacija iz Züricha, pripravlja ekskluzivni ‘de-luxe’ zaboj vsega materiala posnetega med letoma 1984 in 1987, ki bo izšel še pred koncem letošnjega leta.

Ta zaboj imenovan “Danse Macabre” bo na razpolago v Veliki Britaniji in Evropi 28. 10. 2022, medtem ko bo izšel na tleh ZDA in Kanade 25. 11. 2022. Zaboj bo razpoložljiv v varianti s sedmimi vinili in varianti s petimi CD-ji. Izdali ga bodo pri založbi BMG.

Zbirka materiala vsebuje klasične Celtic Frost albume “Morbid Tales”, “To Mega Therion” in “Into The Pandemonium”, promocijski tekst pa opisuje to obdobje skupine, kot radikalno ambicioznost in evolucijo od leta 1984 do leta 1987″.

Sedmerni vinilni zaboj barvnih plošč bo vseboval tudi EP-je “Emperor’s Return”, “Tragic Serenades” in “I Won’t Dance” EP-je, skupaj s kompilacijo imenovano “The Collectors Celtic Frost”.

“Danse Macabre” bo vseboval tudi sedeminčni vinilni single Visual Aggerssion” in kaseto “Grave Hill Bunker”.

Poleg glasbe bo vinilni zaboj vseboval tudi 12×12 inčno in 40. stransko knjižico z intervjuji članov skupine Tomom Gabrielom Warriorjem ter Reed St Markom, ter USB ključek, na katerem se bodo nahajale mp3 avdio datoteke vseh albumov ter dodatnih skladb.

Kot da že vsega ni dovolj! “Danse Macabre” bo vseboval še kovinsko priponko ter dvostranski plakat.

Spodaj lahko preverite visoko resolucijski video za single  Circle Of The Tyrants!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki