Chastain z jubilejnim ponatisom “For Those Who Dare” albuma!

0 17

14. 8. 2020 bo ob 30. obletnici prvega izida doživel svoj ponatis peti studijski album legendarnih ameriških metalcev Chastain z naslovom “For Those Who Dare”. Izšel bo pri založbi Divebomb Records.

“For Those Who Dare” je originalno izšel leta 1990 pri založbi Roadrunner Records. Tudi ta album je potrdil da vodja skupine David T. Chastain ni le izvrstni kitarist oziroma kitarski virtuoz, pač pa tudi odličen komponist ter izvrstni vodja izvrstnega glasbenega kolektiva, ki mu je pomagal da je vizija postala stvarnost.

Album je ob tej priložnosti doživel zvočno osvežitev, pri čemer je skupina končno uspela doseči to, da je bil uporabljena miks, ki ga je hotela uporabiti že leta 1990 in ga je ustvaril zvočni inženir Steve Fontano (Prairie Sun Studios), a ji je to preprečila založba, ki je seveda uporabila tistega, za katerega je menila, da se bo bolje prodal.

Spodaj lahko prisluhnete zvočno osveženi verziji skladbe Night of Anger!

Seznam skladb na “For Those Who Dare” je sledeč:
1. For Those Who Dare
2. Night Of Anger
3. I Am The Rain
4. Please Set Us Free
5. Secrets Of The Damned
6. Light In The Dark
7. The Mountain Whispers
8. Barracuda
9. Not Much Breathing
10. Once Before
dodatni skladbi:
11. Play Their Games
12. I Cast No Shadows

Več koristnih informacij:
www.divebombrecords.com/store
www.divebombrecords.com
www.facebook.com/divebombrecords www.divebombrecords.com/bandcamp


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki