Chateau predstavljajo video za single “Pesmi nove, pesmi stare”

CHATEAU 2020/2021
0 317

Chateau, slovenska hard rock zasedba, ustanovljena leta 1986 v Velenju, ki je med letoma 1990 in 2011 izdala šest studijskih albumov, je sredi januarja letos uradno naznanila, da obnavlja svoje vitalne funkcije.

V zvezi z reaktivacijo oziroma ponovnim zagonom glasbenih aktivnosti, so Chateau podali januarja uradno izjavo, v kateri so javnosti obrazložili, da ostajata jedro in gonilni sili v ekipi še vedno vokalist Matjaž Ograjenšek in kitarist Zvone Hranjec, postavo obnovljene ekipe pa dopolnjujejo bobnar Marin Janez (ex-Res Nulius), basist Boštjan Časl (ex- Res Nulius) in klaviaturist Boris Jelenko.

Skupina je naznanja tudi, da bo posnela nov studijski album katerega izid je načrtovan še v letošnjem letu.

Chateau so novo skladbo Pesmi nove, pesmi stare, že sredi januarja letos izdali kot single, sedaj pa so zanjo izdali tudi video, ki ga lahko pogledate spodaj.

Glasbo za skladbo Pesmi nove, pesmi stare je napisal Zvone Hranjec, besedilo je prispeval Boris Vratanar. Za zvočno produkcijo je poskrbel Zvone Hranjec, za masterizacijo Franci Zabukovec “Zabukowski”. Video je režiral in montiral Zvone Hranjec, za kamere sta poskrbela Zvone Hranjec in Jani Napotnik.

Chateau – uradni FB profil!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki