Conception predstavljajo ‘izgubljeni’ single “Monument Of Time”

Conception 2020 (promo/press)
0 140

Conception – znova delujoči norveški progresivni metalci, pri katerih poje nekdanji Kamelot vokalist Roy Khan-, predstavljajo ‘izgubljeni’ single za skladbo Monument Of Time, ki ga lahko preverite spodaj.

Skladba Monument Of Time izhaja iz prihajajočega posebnega, razširjenega, točneje ‘de-luxe box set’ ponatisa aktualnega studijskega albuma skupine “State of Deception”, ki je izšel aprila 2020 in katerega izid se pričakuje še pred koncem letošnjega leta.

Pred najnovejšim singlom so Conception že predstavili koncertne verzije svojih skladb A Virtual Lovestory, Gethsemane in Cry, ki izhajata iz nastopa v norveškem mestu Gjøvik v letu 2019 in bosta prav tako del prihajajočega de-luxe’ ponatisa albuma.

S “State Of Deception” so Conception uspešno nasledili svoj povratniški EP “My Dark Symphony”, ki je izšel leta 2018. Oba, tako EP, kot najnovejši album sta bila izdana pri založbi Conception Sound Factory, ki je v lasti skupine.

Z albumom “State Of Deception” so Conception presekali 20-letni premor skladanja nove glasbe. Člani skupine Roy Khan, Tore Østby, Ingar Amlien in Arve Heimdal, so v vmesnem obdobju ostali v dobrih prijateljskih odnosih.

Conception so v karieri izdali štiri albume, vse v devetdesetih prejšnjega stoletja. Leta 1991 je izšel prvenec “The Last Sunset”, tega je dve leti kasneje nasledil “Parallel Minds”, leta 1995 so izdali album “In Your Multitude”, četrti, to je “Flow”, pa je izšel leta 1997.

V dolgem presledku delovanja, ki je trajal več kot 20. let, so bili člani skupine integrirani v različne glasbene projekte. Ob Khanu, ki je zaslovel s Kamelot, sodi med zanimivejše projekte tudi Ark, v katerem je kitarist Tore Østby sodeloval s priznanim vokalistom Jornom Landejem. Ark so v letih 1999 in 2001 izdali dva albuma (prvenec “Ark”, naslednik “Burn the Sun”).

Več o Conception:
Uradna spletna stran: https://www.conceptionmusic.com
Facebook: https://www.facebook.com/conceptionmu…
Instagram: https://www.instagram.com/conceptionm…
Twitter: https://twitter.com/conceptionmusi2
Songkick: https://www.songkick.com/artists/2649…


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki