Cradle Of Filth predstavljajo single in video “How Many Tears To Nurture A Rose?”

Nuclear Blast Records 2021
0 43

Cradle Of Filth, britanski blackmetalski ošabneži, ki jih vodi nepoboljšljivi huliganski kričač in cepetavček Dani Filth, so 22. 10. 2021 novi studijski album “Existence Is Futile”. Album je izšel pri založbi Nuclear Blast Records.

Spodaj lahko preverite novi video za single How Many Tears To Nurture A Rose?, ki izhaja iz pričujočega albuma. Video je režiral Vicente Cordero (Industrialism Films).

Dani Filth pravi o albumu sledeče: Ta album se naslanja na vprašanja obstoja, eksistencialnem strahu, strahu pred neznanim, Za konceptom ne stoji dejstvo pandemije. Napisali smo ga pred njenim pričetkom. Slednja je le vrh ledene gore oziroma poti po kateri gre in se ruši svet, kot ha poznamo. Dejansko deluje naslov albuma nekoliko morbidno. Po drugi plati pa namiguje na to, da je tako ali drugače vse dovoljeno, saj prav nič ne šteje oziroma ni pomembno, kar se opira na Crowleyev maksimum.”

“Exiystence Is Futile” lahko naročite.

Cradle Of Filth so album “Existence Is Futile” posneli v sledeči postavi:
Dani Filth – vokal
Richard Shaw – kitara
Ashok – kitara
Daniel Firth – bas kitara
Martin ‘Marthus’ Skaroupka – bobni
Anabelle – vokal, klaviature, lira, orkestracije

Več o Cradle of Filth:
Website: http://www.cradleoffilth.com
Facebook: http://www.facebook.com/cradleoffilth
Instagram: https://www.instagram.com/cradleoffilth/
Twitter: http://www.twitter.com/cradleoffilth

#cradleoffilth #existenceisfutile


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki