Crystal Lake, Noise Maker in Shadows rešujejo kot Future Foundation koncertno sceno na japonskem!

0 1,511

Crystal Lake, Noise Maker in Shadows, moderne japonske metal zasedbe, so se združile v projekt Future Foundation in posneli skupni single za skladbo Dawn.

Kot namiguje ime, je namen zbiranje denarne pomoči od prodaje singla, bodo Future Foundation v celoti donirali tistim koncertnim prizoriščem na Japonskem, ki so skupinam Crystal Lake, Noise Maker in Shadows, med prvimi omogočili, da so lahko pričeli predstavljati svojo glasbo na svojih koncertnih nastopih. Na tak način bodo zagotovili obstoj teh koncertnih prizorišč in njihovo delovanje tudi v prihodnje.

Samo v petih urah so nabrali 3.000.000 japonskih jenov kar znaša približno 30.000€, trenutno pa so blizu številke 95.000.000 japonskih jenov (približno 750.000€). Še pred koncem tega meseca bodo na tak način skušali zbrati vsaj en milijon dolarjev.

Za promocijo glasbe zgoraj naštetih skupin skrbijo v naši regiji pri Mikarin Records Adria.

Spodaj lahko predvajate dva video posnetka. Prvi, ki ga je skupina postavila na You Tube kanal predvčerajšnjim vas popelje v scene iz zakulisja snemanja skladbe Dawn, drugi pa je posnet v obliki krajšega dokumentarnega filma, v katerem boste izvedli vse podrobnosti o glavnih akterjih projekta Future Foundation in namena oziroma glavnega cilja fundacije.

Na fotografiji: Crystal Lake med nastopom na Dunaju v sklopu turneje Never Say Die, dne 21. 11. 2019 (RockLine fotoarhiv 2006-2020, foto: Denis Paradiž, vse pravice pridržane). Celotno reportažo si lahko preberete TUKAJ.


Future Foundation
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki