Gandalf’s Fist predstavljajo video nove verzije skladbe “Stakes at Low Tide”

0 49

Gandalf’s Fist, britanski progresivni folk rockerji, so objavili video za single “Stakes at Low Tide”. Gre za novo obdelavo 15 let stare skladbe, ki je nastala v času začetne ere delovanja skupine.

“Skladba je navdahnjena nad ljudsko zgodbo o vodnem pasu Solway Firth, ki sem si ga ogledoval vsak dan še kot otrok, k temu pa so me od vselej vlekli miti in legende o britanskih otokih”, pravi vodja skupine Dean Marsh.

“Stakes At Low Tide” je potem izšla leta 2010 na albumu “The Master And The Monkey”, ta nova verzija skladbe, pa podaja uvid v to kaj bo ponujala ponovna izdaja prvenca skupine, ob njegovi deseti obletnici. Nova skladba vsebuje dodatke godal, folk ritme in piščali, kar oživlja duh dni starih keltskih plemen in njihove folklore.

Novi single je bil deležen tudi novega miksa, za maserizacijo zvoka pa je poskrbel Simon Gibson (The Beatles, Mike Oldfield, The Hobbit OST) v Abbey Road studiu.

Single je na razpolago na vseh digitalnih platformah, v količinsko omejeni nakladi pa je dostopen tudi v obliki CD-ja na katerega so poleg dodane še drugačne verzije te pesmi in ga lahko pridobite le preko uradne spletne srtani skupine.

Gandalf’s Fist bodo aktivirali možnost prednaročil njihovega novega albuma v septembru. will open pre-orders for their new album in September.

Kupi “Stakes at Low Tide”!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki