D.D. Verni & The Cadillac Band predstavljajo prvenec “Let’s Rattle”!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2015
0 57

D.D. Verni & The Cadillac Band predstavljajo prvi single in video za skladbo Cadillac Man, ki bo uvrščena na prihajajoči prvi album skupine z naslovom “Let’s Rattle” in ki izide 17. 9. 2021, pri založbi MVD. D.D. Verni, sicer basist newyorških ikonskih thrash metalcev Overkill in ekipa, obljubljajo visoko oktansko zmes porogljivega in nebrzdanega rocka.

Video je bil posnet na prizorišču Vogel Theater v New Jerseyu, za režijo je poskrbel Rich Furniss, za produkcijo Adam Torkel, uredil pa ga je Steven Bartashev. Lahko ga pogledate spodaj.

Album lahko že prednaročite.

Na albumu bo devet originalnih skladb in štiri priredbe. Album je produciral Verni, za miks je poskrbel Greg Reely (Coldplay, Sarah McLachlan, Overkill). Album je bil posnet na relaciji Los Angeles – New Jersey.

Seznam skladb na albumu:
1. Cadillac Man
2. Shake It Swing It
3. Give Me Your Number
4. Olivia…That’s Who!
5. Powerhouse
6. Cold Hearted Woman
7. School Of Rock n’ Roll
8. L-O-V-E
9. Just Say U Love Me
10. Manhattan Baby
11. Close Your Eyes and Dream
12. Ain’t That A Kick In The Head
13. The One Who Loves You

Na fotografiji: D.D. Verni (v ozadju kitarist Dave Linsk) med nastopom Overkill 10. 3. 2015 v ljubljanskem CUK Kino Šiška (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka, na katerem so Overkill nastopili kot glavni nosilci “paketa”, ki so ga ob Overkill zastopale tudi skupine Suborned, Methedrast, Loudblast, Abysmal Dawn, Sanctuary in Death DTA, lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki