Dead Lord predstavljajo video in single D-A-D izvirnika “Sleeping My Day Away”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2017
0 111

Dead Lord, švedski hard in heavy rock revitalisti, napovedujejo izid novega EP-ja z nazivom “Dystopia”. EP predstavlja priključek k albumu “Surrender” iz lanskega leta, s čimer je skupina sklenila eno izmed poglavij svoje kariere. Stripovska animacija, ki spremlja naslovnico EP-ja je, kar je tudi jasno razvidno, navdahnjena nad vsebino sporočila naslovne skladbe EP-ja.

Ob naslovni skladbi EP-ja, zastopajo preostanek njegove substance priredbe izvajalcev: D-A-D (Sleeping My Day Away – video in single te priredbe so Dead Lord predstavili danes in ga lahko pogledate spodaj), nadalje Winterhawk (Ace In The Hole), Moon Martin (Hands Down) in Rory Gallagher (Moonchild), na repu pa se nahaja še avtorska skladba skupine Letter From Allen St., le da je tokrat odpeta v švedskem jeziku.

Video za priredbo D-A-D izvirnika Sleeping My Day Away, so ustvarili pri Cloud Music Typography.

Naslovnica za EP “Dystopia” je delo Juana Machade, EP pa izide 11. 3. 2022, pri založbi Century Media Records.

Prednaročila EP-ja so že na razpolago.

Seznam skladb na EP-ju “Dystopia” se glasi:
1. Dystopia
2. Sleeping My Day Away
3. Ace In The Hole
4. Hands Down
5. Moonchild
6. I staden som aldrig slumrar till”

Na fotografiji: Vokalist in kitarist Hakim Krim med nastopom Dead Lord 14. 7. 2017 v sklopu festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane). Celotno recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki