Deep Purple objavili prvo skladbo z novega albuma

0 79

Legendarni rockerji Deep Purple v obliki videospota predstavljajo skladbo “Throw My Bones”, ki se bo nahajala na novem albumu “Whoosh”, ki bo izšel 12. junija pri založbi earMusic.

Gre za 21. studijski izdelek skupine, še enkrat pa jih je produciral kanadčan Bob Ezrin (Kiss, Pink Floyd, Alice Cooper), ki je z njimi sodeloval že pri prejšnjih dveh albumih ‘Infinite’ in ‘Now What?!’.

“Whoosh!” bo dostopen v formatih CD +DVD mediabook (vključno z enournim dokumentarcem oziroma razpravo Rogerja Gloverja in Boba Ezrina o novem albumu), prav tako pa bo nanj vključen tudi prvič celotni nastop skupine s festivala Hellfest 2017, nadalje bo album dostopen tudi kot dvojni vinil (z DVD-jem), kot količinsko omejeni zaboj in seveda na digitalnih platformah.

Seznam skladb na “Whoosh!” (spodaj se nahaja naslovnica albuma) se glasi:
01. Throw My Bones
02. Drop The Weapon
03. We’re All The Same In The Dark
04. Nothing At All
05. No Need To Shout
06. Step By Step
07. What The What
08. The Long Way Round
09. The Power Of The Moon
10. Remission Possible
11. Man Alive
12. And The Address
13. Dancing In My Sleep

Deep Purple se naj bi konec maja podali na evropsko turnejo. Potrjene datume si lahko preverite TUKAJ.

Na fotografijia: Ian Gillan (vokal) med nastopom Deep Purple, dne 01.12.2019, v avstrijskem Celovcu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!

Na fotografiji zgoraj: Ian Gillan (vokal) med nastopom Deep Purple, dne 01.12.2019, v avstrijskem Celovcu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki