Destruction predstavljajo koncertni video za skladbo “Reject Emotions”

Napalm Recordds 2020
0 43

Destruction – legendarni tevtonski thrash metalci iz Nemčije-, bodo 13. 8. 2021 pri avstrijski založbi Napalm Records izdali nov koncertni dokument. Gre za Blu-ray/CD, pa tudi trojni vinil z naslovom “Live Attack”. Izid koncertnega dokumenta sledi aktualni studijski plošči Born To Parish, ki je izšla 9. 8. 2019, na njem pa bo preko dve uri dolg koncertni posnetek, kot tudi dodatni filmi iz pred in po koncertnega dogajanja (iz zakulisja).

Posnetek izvira iz nastopa skupine, dne 1. 1. 2021 v švicarskem mestu Pratteln in tamkajšnjem klubu Z7 “Konzertfabrik” na katerem so Destruction nastopili v neposrednem prenosu (na medmrežju). Skupina se je preglodala skozi šov dolg 22 skladb, ki je vključeval izvedbo najbolj priljubljenih klasik železnega repertoarja na čelu z: Mad Butcher, Thrash Till Death in Born To Perish. Potem ko so Destruction že predstavili koncertno verzijo klasike Mad Butcher, sledi temu še drugi koncertni single in video, to pot za skladbo Reject Emotions. Oba videa oziroma koncertni verziji, ki izvirata iz nastopa v klubu Z7, lahko preverite spodaj.

“Live Attack” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na Blu-ray/CD-ju “Live Attack”:
1. Born To Perish
2. Death Trap
3. Nailed To The Cross
4. Armageddonizer
5. Tormentor
6. Rotten
7. Mad Butcher
8. Reject Emotions
9. Thrash Till Death
10. Betrayal
11. Sign Of Fear
12. Damir’s Shred
13. Inspired By Death
14. Release From Agony
15. Life Without Sense
16. Antichrist
17. Invincible Force
18. Under Attack
19. Bestial Invasion
20. The Butcher Strikes Back
21. Curse The Gods
22. Total Desaster


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki