Devildriver je zapustil basist Diego Ibarra!

Devildriver 2020 (press/promo)
0 27

Diego Ibarra (a.k.a. Ashes), basist skupine Devildriver je napovedal svoj odhod iz skupine.

Ibarra se je Devildriver priključil leta 2016, kot zamenjava za Chrisa Towninga, ki je pred priključitvijo k Devildriver igral v skupini Bury Your Dead, ki jo je vodil Devildriver frontman Dez Fafara in ki je leta 2013 izdala album “Winter Kills”.

V petek 15. 7. 2022 je Diego objavil na svojem uradnem Facebook profilu sledeče: “Zdravo vsi! Želel sem vas samo obvestiti, da sem se uradno razšel z Devildriver. V čast mi je bilo, da sem lahko igral z enimi izmed najbolj talentirani glasbenikov v svoji karieri. Devildriver želim le najboljše sam pa se veselim novih glasbenih izzivov, ki m jih bo prinesla prihodnost.”

V lanskem oktobru so se Devildriver razšli s kitaristom Nealom Tiemannom, ki je prebil pri Devildriver šest let. Tiemann je pred tem igral za Burn Halo, Devildriver pa se je priključil leta 2015, kot zamenjava za Jeffa Kendricka, kije Devildriver zapustil leta 2014.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki