DGM so izid albuma “Life” pospremili z besedilnim videom “The Calling”

Frontiers Music Srl. 2023
0 34

DGM, italijanski progresivnometalski prvaki, ki so se 17. 11. 2023 vrnili z dolgo pričakovanim novim studijskim albumom “Life” – ta je izšel pri italijanski založbi Frontiers Music Srl., so izid albuma pospremili s singlom in besedilnim videom skladbe The Calling (spodaj).

Spodaj je na voljo tudi drugi single in video z novega DGM albuma za skladbo To The Core. Skupina je pred časom napovedala novi album s prvim singlom za skladbo Unravel The Sorrow.

Album “Life” je kulminacija dvoletnega truda v katerem je vodja skupine in kitarski virtuoz Simone Mularoni napisal ogromno glasbenega materiala. Skladbe albuma “Life” izražajo tendenco skupine, da preseže meje dosedanjega ustvarjanja in še jasneje sklesa osebno glasbeno izkaznico sebi lastnega pristopa oziroma jo ponese na novo artistično raven. Glede na orjaški glasbeni katalog skupine ter njeno reputacijo glasbene perfekcije, ki postreže vedno le najboljše, so DGM z “Life” dosegli nov ustvarjalni mejnik svoje kariere!

Skupina pravi: “Album ‘Life’ je vsota vseh elementov, ki so do zdaj gradili zvok skupine DGM. Z leti se vse bolj in bolj osredotočamo na kompozicijo in njeno izdelanost in ne polagamo več toliko pozornosti na tehnično kompleksnost in bravuroznost. Kreativne moči vlagamo v aranžmaje in pilimo malenkosti. Trdno smo prepričani, da je album ‘Life’ vrhunec naše dosedanje ustvarjalne poti!”

DGM se trenutno ukvarjajo z bukiranjem datumov nove evropske turneje, ki bo objavljena v kratkem.

Seznam skladb na albumu “Life” se glasi:
1. Unravel The Sorrow
2. To The Core
3. The Calling
4. Second Chance
5. Find Your Way
6. Dominate
7. Eve
8. Journey To Nowhere
9. Leave All Behind
10. Neuromancer

Zasedba:
Marco Basile – vokal
Simone Mularoni – kitara
Andrea Arcangeli – bas kitara
Fabio Costantino – bobni
Emanuele Casali – klaviature

Več o DGM:
https://www.facebook.com/dgmprog
https://instagram.com/dgmitaly


DGM – “Life” (Frontiers Music Srl., 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki