Dobili bomo Motörhead rum

0 219

“Pozor prijatelji gorkih zvarkov! Prihaja namreč nadvse koristni rekvizit za krajšanje uric v prihajajočem veselem decembru, ki bo občasno silno priročen tudi za gretje prezeblih kosti ter tešenje presahlih in presušenih grl. Čeprav prava zima še ni potrkala na vrata, je tu, dame in gospodje, pravi Motörhead rum! Naj se ostri boj na vaših požiralnikih torej začne! Z vso vnemo!”

Prvega dne v veselem decembru 2018, bomo namreč prejeli pravi pravcati Motörhead rum. Staran je bil osem let v sodih namenjenih shranjevanju burbona, kar ga postavlja, med sorodnimi rumovskimi brati, v samo špico najkvalitetnejših alkoholnih likvorjev. Rum, ki nosi torej povsem samosvoj karakter. Njegov okus soustvarjajo dodatki kokosovega žganja, vanilije ter suhega sadja.

Lemmy Kilmister je v enem izmed svojih zadnjih video intervjujev pred smrtjo dejal: “Ne pijem mleka in ga nikoli ne bom. Riti!”

Proizvajalec: Götene Vin & Sprit (Švedska)
Distribucija: Brands For Fans Sweden AB
Alc. Vol: 40.0%
Izvor: Dominikanska Republika

Za več informacij obiščite: www.brandsforfans.se.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki
X