Doro Pesch predstavlja naslovnico in seznam skladb albuma “Triumph And Agony Live”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 44

Doro Pesch, nemška metal diva, napoveduje poseben album, saj mineva v letošnjem letu 35. let od izida Warlock albuma “Triumph And Agony”. Doro je tako že pred dnevi napovedala izid koncertne verzije albuma, ki nosi naslov “Triumph And Agony Live”, s čimer se želi pokloniti klasičnemu Warlock albumu, sedaj pa sta na voljo naslovnica albuma in seznam skladb (spodaj).

O naslovnici je Doro povedala sledeče: “Naslovnica in celotno oblikovanje knjižice ter njene notranjosti, je kombinacija koncertnih fotografij in čudovite slike, ki jo je ustvaril moj najljubši umetnik Geoffrey Gillespie za ikonsko naslovnico Warlock albuma “Triumph And Agony”. Ta je tudi sicer ustvaril naslovnice vseh Doro in Warlock albumov. Izpadlo je izvrstno. Zelo sem zadovoljna z rezultatom.”

“Triumph And Agony Live” bo na razpolago v različnih formatih vključujoč CD, vinil, kaseto, DVD, Blu-ray, kot tudi orjaški zaboj. Dokument bo izšel 24. 9. 2021 pri založbi Rare Diamonds Productions, ki je v lasti Doro Pesch.

Doro pravi: “Vselej sem sanjala o tem, da igram v živo celoten album “Triumph And Agony” .Prvič nam je to uspelo na Sweden Rock festivalu, temu so sledili nastopi ‘velike četverice’ v Španiji in ZDA, ter še nekaj večjih festivalov, kot sta med drugim Graspop in Norway Rock.”

O “Triumph And Agony Live”, pravi Doro sledeče: “To je ena mojih najljubših plošč, ki sem jo kdajkoli posnela! Vsebuje namreč nekaj naših brezčasnih himen, kot All We Are, Für Immer in I Rule The Ruins, kot tudi večne favorite Metal Tango, Three Minute Warning, Kiss Of Death in East Meets West, vsekakor pa ne smem pozabiti na otvoritvenega razbijalca Touch Of Evil. Sem super navdušena ob spoznanju, da ga bodo kmalu lahko slišali tudi naši privrženci.”

Seznam skladb na “Triumph And Agony Live” se glasi:
1. Legacy (Intro)
2. Touch Of Evil
3. I Rule The Ruins
4. East Meets West
5. Three Minute Warning
6. Kiss Of Death
7. Für Immer
8. Cold, Cold World
9. Make Time For Love
10. Metal Tango
11. All We Are

Na fotografiji: Doro med nastopom 12. 7. 2018 v sklopu prvega dne festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006 -2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki