Eclipse napovedujejo izid svojega prvega koncertnega dokumenta “Viva La VicTOURia”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 65

Eclipse, priljubljeni švedski melodičnorockovski revitalisti, bodo 6. 11. 2020 izdali prvi koncertni dokument. Koncertni album naslovljen kot “Viva La VicTOURia”, sledi uspehu zadnjega studijskega albuma skupine “Paradigm” in bo dostopen v formatih 2CD/DVD, Blu-ray, in 3xLP. Za izid bodo poskrbeli pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Koncertni posnetek izvira iz nastopa skupine 21. 12. 2019 v švedskem Göteborgu (Tradgarn), skupina pa je izvedla koncert v sklopu prej omenjenega albuma. Spodaj se nahajata že prva dva videa in sicer za koncertni verziji skladb “Viva La Victoria” in “Runaways”, prav tako pa lahko v nadaljevanju te novice najdete seznam skladb in ostale podrobnosti vezane za album.

“Viva La VicTOURia” lahko že prednaročite.

Dodatni material na CD in LP formatih albuma “Viva La VicTOURia” bo vseboval studijsko skladbo “Driving One Of Your Cars” (orig. Lisa Miskovsky), akustični verziji skladb “The Downfall Of Eden” in “When The Winter Ends”, kot tudi tri dodatne koncertne izvedbe, ki izvirajo iz studija Grondahl, kjer so Eclipse 1. 4. 2020 odigrali “plačaj-glej” koncert “Live From The Quarantine”. Trojna vinilna verzija bo vsebovala ekskluzivno dve dodatni skladbi “Hurt” in “Mary Leigh”.

DVD in Blu-ray formata bosta poleg celotnega koncertnega filma vsebovala, kot dodatni material še intervjuje in posnetke iz zakulisja.

Seznam materiala na “Viva La VicTOURia” je sledeč:
CD1.:
1. Viva La Victoria
2. Mary Leigh
3. Blood Wants Blood
4. The Storm
5. Vertigo
6. Jaded
7. Shelter Me
8. United
9. The Downfall Of Eden
10. When The Winter Ends
11. Take Me Home
12. Battlegrounds

CD2
1. Black Rain
2. Blood Enemies
3. Stand On Your Feet
4. Runaways
5. I Don’t Wanna Say I’m Sorry”
6. Never Look Back
7. Driving One Of Your Cars (Studio Version)
8. The Downfall Of Eden (Acoustic Version)
9. When The Winter Ends (Acoustic Version)
10. Battlegrounds (Quarantine Live)
11. Driving One Of Your Cars” (Quarantine Live)
12. Delirious (Quarantine Live)

LP – dodatni skladbi:
Mary Leigh (Quarantine Live)
Hurt (Quarantine Live)

DVD / BR – dodatne vsebine:
– Documentary

Na fotografiji: Erik Mårtensson med nastopom Eclipse 12. 7. 2018, v sklopu festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki