Eclipse predstavljajo video in single “Anthem”

Frontiers Music Srl. 2023
0 32

Eclipse, švedska melodičnorockovska institucija, ki so 1. 9. 2023 in pri založbi Frontiers Music Srl. izdali novi studijski album “Megalomanium”, predstavljajo nov single in glasbeni video za skladbo Anthem. Video lahko preverite spodaj.

Skupina je novi album napovedala s singlom The Hardest Part Is Losing You, ki mu je v začetku julija letos sledil še Hearts Collide. Avgusta je izšel single Got It! Vsi trije singli so opremljeni tudi z uradnimi glasbenimi videi (v režiji Aurore Alänge).

Album “Megalomanium” lahko že naročite.

Novi studijski album je produciral, miksal in masteriziral šef in vokalist skupine, ki je tudi glavni komponist vse nove glasbe albuma Erik Martensson.

Eclipse ne slovijo zgolj po nesluteni slikovitosti svojih glasbenih talentov, pač pa tudi po izjemni zavzetosti in angažiranosti, saj skoraj vsako leto izdajo nov album. V zadnjih desetih letih so dosegli na največjih spletnih glasbenih aplikacijah preko 100 milijonov predvajanj, kar je približno pol milijona mesečnih predvajanj. To jih je pripeljalo do tega, da veljajo danes za ene izmed največjih glasbenih rock izvajalcev, ki so v zadnjih letih izšli na tleh Švedske.

Zasedba:
Erik Mårtensson – Vocals
Magnus Henriksson – Guitars
Philip Crusner – Drums
Victor Crusner – Bass

Družbena omrežja:
https://www.eclipsemania.com
https://www.facebook.com/EclipseSweden
http://instagram.com/eclipse_sweden
https://www.facebook.com/groups/23682…
http://www.eclipseofficialfanclub.com
https://twitter.com/eclipsesweden

#FrontiersRecords #eclipse


Eclipse – “Megalomanium” (Frontiers Music Srl., 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki