Edge Of Forever napovedujejo album “Seminole” s prvim singlom “Shift The Paradigm”

foto: Alessandro Quadrelli 2021
0 62

Edge of Forever, italijanski melodični rockerji, ki jih vodi Alessandro Del Vecchio (Hardline), predstavljajo prvi single in video za skladbo Shift The Paradigm, ki izhaja iz prihajajočega novega albuma skupine z naslovom “Seminole”: Album bo izšel 21. 1. 2022 pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Video za Shift The Paradigm, ki ga je režiral Maurizio Del Piccolo (studio Moviedel Italia), lahko pogledate v celoti spodaj.

Edge of Forever se tako vračajo s svojim petim studijskim albumom “Seminole” dve leti po predhodniku Native Soul”. Skuina se je po prihodu dveh novih članov, to sta: Aldo Lonobile (Secret Sphere, Archon Angel) in bobnar Marco di Salvia (Hardline), na albumu “Native Soul” preporodila, skupina pa z “Seminole” nadaljuje s kombiniranjem optimističnih sporočil, grabežljivih in himničnih napevov, udarnega fraziranja, kot tudi tehnično brezhibne eksekucije, ki je še naprej navdahnjena nad globino in duhovnostjo kulture ameriških staroselcev.

Album “Seminole”, ki ga je produciral, miksal in masteriziral Alessandro Del Vecchio, v italijanskem kraju Somma Lombardo (lombardska provinca Varese), kjer je nastanjen njegov studio Ivorytears Music Works, lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Seminole” se glasi:
1. Get Up Your Feet Again
2. On The Other Side Of Pain
3. Made It Through
4. Shift The Paradigm
5. Another Salvation
6. Breath Of Life
7. Wrong Dimension
8. Our Battle Rages On
9. Seminole Pt.1 In The Land Of The Seminole
10. Seminole Pt.2 Mistake Reality
11. Seminole Pt.3 Rewrite The Story
12. Seminole Pt.4 The End’s Starting To Begin

Zasedba:
Alessandro Del Vecchio – vokal, klaviature
Aldo Lonobile – kitara
Nik Mazzucconi – bas kitara
Marco di Salvia – bobni

Več koristnih informacij o Edge Of Forever:
https://www.facebook.com/edgeofforeve…
https://www.instagram.com/edgeofforev...


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki