Einar Solberg predstavlja akustično verzijo Leprous izvirnika “Within My Fence”

foto: Elena Sihida 2023
0 30

Einar Solberg, vodja, vokalist, klaviaturist in glavni komponist norveških progresivnorockovskih/progresivnometalskih odličnikov Leprous, je napovedal, da bo v celoti adaptiral Leprous album “The Congregation” iz leta 2015, pri čemer bo uporabil le klavir in svoj vokal. Tako spreobrnjeni album bo nosil naziv “The Congregation Acoustic” in bo izšel 16. 2. 2024, pri založbi Kscope Records.

Solberg, ki je svoj debitantski samostojni album “16” izdal v začetku lanskega leta, je album “The Congregation” izvedel v akustični režiji v začetku lanskega leta, od tod pa izvirajo tudi novi posnetki.

Hkrati z napovedjo albuma “The Congregation Acoustic”, je Einar že v lanskem decembru predstavil tudi prvo akustično točko iz tega albuma za skladbo The Flood. Po novem predstavlja norveški glasbeni umetnik še drugi akustični single iz omenjenega albuma in v svoji samostojni klavirski izvedbi, za skladbo Within My Fence. Oba singla sta na voljo spodaj.

“The Congregation Acoustic” bo dostopen v vseh bistvenih formatih in ga lahko že prednaročite.


Einar Solberg – “The Congregation Acoustic” (Kscope Records, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki