Pattern-Seeking Animals (PS-A) predstavljajo koncertni video “Orphans Of The Universe”

Pattern-Seeking Animals 2023 (press/promo)
0 43

Pattern-Seeking Animals (PS-A), losangeleški progresivnorockovski kvartet, ki so 27. 10. 2023 izdali novi studijski album “Spooky Action At A Distance” (album je izšel pri pri nemški založbi Insideout Music), predstavljajo koncertni video za skladbo Orphans Of The Universe kar lahko preverite spodaj.

Skladba izvira iz nastopa skupine na ProgStock festivalu leta 2022 v ameriškem New Jerseyu, Pattern-Seeking Animals (PS-A), pa so takrat izvedli svoj nastop v postavi: Ted Leonard (vokal, kitara), Dave Meros (bas kitara), Jimmy Keegan (bobni & spremljevalni vokal), Dennis Atlas (klaviature & spremljevalni vokal) in Walter Ino (kitara, mandolina, klaviature in spremljevalni vokal). Kot posebni gost se jim je priključil violinist Joe Deninzon, ki je pred kratkim pristopil k članstvu ameriških progresivnorockovskih legend Kansas.

Orphans Of The Universe sicer ne zastopa novega albuma, je pa vključena na dodatni CD, kjer ji delata družbo še dve koncertni izvedbi iz nastopa na festivalu ProgStock, to sta: Time Has A Way in Elegant Vampires (oba videa sta na razpolago spodaj). Na tem dodatnem CD-ju se nahaja tudi dodatna skladba There Goes My Baby, posneta v času snemanja albuma “Spooky Action At A Distance”.

Album “Spooky Action At A Distance” je izšel v vseh bistvenih formatih (CD, LP, digitalno) in ga je že mogoče naročiti.

Več o PS-A:
Uradna spletna stran: https://www.psanimals1.com/
Facebook: https://www.facebook.com/psanimals1
Twitter: https://twitter.com/psanimals1
Instagram: https://www.instagram.com/psanimals1/
Spotify: https://open.spotify.com/intl-de/albu…
Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/pat…
Amazon Music: https://amazon.com/music/player/artis…


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki