Eleine predstavljajo naslovni single in video pravkar izdanega albuma “We Shall Remain”

foto: Madeleine Lijestam/Rikard Ekberg 2023
0 22

Eleine, švedski simfonični power metalci, predstavljajo naslovni single in video pravkar izdanega novega studijskega dosežka in albuma “We Shall Remain”. Ta je izšel 14. 7. 2023, pri založbi Atomic Fire Records.

Single We Shall Remain in video lahko preverite spodaj.

Album “We Shall Remain” lahko že naročite.

Album “We Shall Remain” sta skomponirala in sproducirala kitarist in vokalist skupine Rikard Ekberg in vokalistka Madeleine Liljestam, pri oblikovanju zvoka oziroma snemanju, miksu in masterizaciji albuma sodeloval izkušeni Thomas “Plec” Johansson, ki je svoje delo opravil v studiu The Panic Room (švedsko mesto Skövde).

Naslovnico za album sta oblikovala Nestor Avalos (nestoravalosofficial.com) ter pevka skupine Eleine Madeleine Liljestam.

Eleine bodo na letošnji izdaji Metaldays festivala nastopili kot zamenjava za Anthrax, ki so ponovno odpovedali evropsko koncertno turnejo.

Seznam skladb na albumu “We Shall Remain” je sledeč:
1. Never Forget
2. Stand By The Flame
3. We Are Legion
4. Promise Of Apocalypse
5. Blood In Their Eyes
6. Vemod
7. Through The Mist
8. Suffering
9. War Das Alles
10. We Shall Remain

Eleine se poleti mudijo na evropskih festivalskih prizoriščih (mdr. na festivalu Metaldays). Jeseni se odpravljajo na novo evropsko turnejo kot podporna skupina švedskim industrialcem Pain. V ta koncertni paket so vključeni kot posebni gostje tudi Ensiferum. 24. 10. 2023 obiščejo ljubljansko Cvetličarno!

Več o Eleine:
Patreon [Official Fan Club]: https://patreon.com/eleine
Instagram: https://instagram.com/eleineofficial
Facebook: https://facebook.com/eleineofficial
Uradna spletna trgovina: https://eleine.com
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2L2rV…


Eleine – “We Shall Remain” (2023, Atomic Fire Records)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki