Anthrax so odpovedali poletne evropske koncerte!

Anthrax 2023 (press/promo)
0 143

Anthrax, newyorški giganti thrash metala so, kot kaže, znova odpovedali evropske koncertne nastope. Tokrat se odpoved nanaša na evropska festivalska prizorišča, kar pomeni da je odločitev skupine prizadela mdr. tudi organizatorja slovenskega MetalDays festivala, ki bo letos potekal pri Velenju.

Organizator slovenskega MetalDays festivala je objavil v zvezi s tem sledečo novico (izvirnik v angleščini najdete spodaj): “Vsi evropski datumi poletne turneje skupine Anthrax so odpovedani. Pop najboljših močeh se trudimo v najkrajšem času zapolniti vrzel, vendar je v tem času to zelo težko doseči.”

Zamenjavo je organizator na srečo že uspel najti: “Prosim pozdravite Eleine in Dear Mother v programu festivala Metaldays 2023. Gre za dve ekstremno zanimivi skupini, ki vas bosta zagotovo navdušili s svojima predstavama.”

Prav tako so svoje izjave v zvezi s tem podali tudi organizatorji festivalov Brutal Assault (Češka Republika), Alcatrazz (Belgija) in Wacken Open Air (Nemčija).

Še uradna izjava skupine Anthrax (spodaj najdete izvirnik): “Zavoljo serije logističnih težav, kot tudi težav pri usklajevanju časovnih terminov, nam v tem poletju ne bo uspelo priti v Evropo, da bi zaigrali na festivalih. Zelo smo razočarani vendar pa želimo, da veste da je za nas stabilna evropska turneja prioriteta. Veliko navdušujočih stvari je v pripravi, zato ostanite še naprej z nami.”


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki