Electric Light Orchestra pripravljajo ponatis knjige “Wembley Or Bust”!

GENESIS BOOKS
0 37

Jeff Lynne’s Electric Light Orchestra so preko založbe Genesis Books omogočili, da bo njihova knjiga “Wembley Or Bust” dosegal s 14. 9. 2021 redno prodajo.

Knjiga je bila namreč prvič objavljena že leta 2018 in sicer v striktno omejeni nakladi 1500 kosov, ki so bili podpisani. Knjiga je bila namenjena le privržencem skupine. Ker je hitro pošla, je postala posledično tudi zelo iskana. Vse do sredine letošnjega septembra, ko praznujejo ELO 50 obletnico in štiri leta po znamenitem londonskem koncertu, ko se je Jeff Lynne odločil za njen ponatis v trdi vezavi s katerim bo dosegel vse knjigarne sveta.

V izvirni verziji knjige je Jeff Lynne popeljal bralca skozi ozadje zgodbe, ki je pripeljalo do epskega koncertnega dogodka imenovanega Wembley or Bust, prav tako pa je pospremil katalog odigranih skladb repertoarja z dodatnimi zgodbami. Ponatis je opremljen z ekskluzivnim dodatnim tekstom, v katerem opisuje Lynne svoje zgodnje obdobje glasbene kariere, vse do uspeha, ki so mu ga mdr. prinesli hit zimzeleni, kot: Mr. Blue Sky, Evil Woman in Livin’ Thing.

Lynne pa se pri tem ne osredotoča le na zgodbo o Electric Light Orchestra, pač pa opisuje svoje spomine na čase ko je produciral zadnji The Beatles single Free As A Bird, prav tako pa podaja kupa anekdot vezanih na eno največjih superzvezdniških rock zasedb vseh časov The Traveling Wilburys.

“Wembley Or Bust” lahko že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki