Enslaved predstavljajo koncertni video in single za skladbo “Sacred Horse”

Nuclear Blast Records 2021
0 23

Enslaved, norveški ekstremni prog/black metalci, predstavlja še en nov koncertni video. Tokrat za single Sacred Horse, ki ga lahko preverite spodaj. Sacred Horse bo uvrščena na koncertni dokument The Rise Of Ymir (Verftet Online Festival 2020), ki bo del orjaškega zaboja “The Cinematic Tour 2020” v katerem bodo združeni štirje celotni koncerti skupine, odigrani v lanskem letu.

Skupina komentira: “Sacred Horse je verjetno eden naših najbolj ponosnih trenutkov, ko se ozremo nazaj na 30 let dolgo karierno pot, skladba pa zelo dobro ponazarja dejstvo, da je bistvo zgodbe o Enslaved pravzaprav energija. To je zelo agresivna skladba, obenem pa zelo dinamična in prožna. Poleg tega jo vselej izvajamo z velikim užitkom na odrih medtem ko opazujemo kako se nanjo odziva in reagira naša publika.”

“The Cinematic Tour 2020”, ki izide 25. 6. 2021, pri založbi Nuclear Blast Records in ga lahko že prednaročite, bo vseboval kar štiri koncertne albume oziroma DVD-je z zvočnimi in vizualnimi posnetki vzetimi s sledečih ‘digitalnih’ nastopov iz leta 2020:
– The Rise Of Ymir (Verftet Online Festival 2020)
– Chronicles of the Northbound (Cinematic Tour 2020)
– Below The Lights (Cinematic Tour 2020)
– Utgard – The Journey Within (Cinematic Tour 2020)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki