Enuff Z’Nuff predstavljajo video in single priredbe the Beatles izvirnika “Back In The U.S.S.R.”

Frontiers Music Srl. 2021
0 43

Enuff Z’Nuff, ameriška rock zasedba, ki je v drugi polovici osemdesetih in na prelomu v devetdeseta vihtela zastavo glam metala, sedaj pa že vrsto let izdaja imenitne hard rock & art rock albume in ki jo vodi njen ustanovni član, basist in pevec Chip Z’Nuff, bo 12. 11. 2021 izdala kompilacijo posvečeno liku in delu legendarnih in edinih The Beatles.

Album z naslovom “Enuff Z’Nuff’s Hardrock Nite” bo izšel pri italijanski založbi Frontiers Music Srl., in bo vseboval devet predelav The Beatles izvirnikov, ostali material pa bodo zastopale priredbe izvajalcev, ki so izšli iz zasedbe The Beatles.

Potem, ko je skupina album napovedala s priredbo Playstic Ono Band izvirnika za skladbo Cold Turkey, ki jo spremlja tudi animirani video (spodaj), je tu še druga priredba in sicer The Beatles izvirnika Back In The U.S.S.R., ki jo lahko preverite prav tako spodaj.

Na kompilaciji “Enuff Z’Nuff’s Hardrock Nite”, ki jo lahko že prednaročite, so Enuff Z’Nuff pristopili k snemanju in izvedbi predelav repertoarja ikonskega liverpoolskega kvarteta tako, da so se povsem izognili uporabi “vzorčenja”, sintetizatorjem, ali kakršnimkoli drugim čarovnijam za studijsko zaveso, s čimer so dodano izrazili veliko spoštovanje do svojih herojev.

Kompilacija “Enuff Z’Nuff’s Hardrock Nite” je živopisani “Cadillac Escalade” s katerim se voziš 100 milj na uro po široki avtocesti, brez slehernih pravil in regulativov. Le živiš svoje sanje.

Seznam skladb na kompilaciji “Enuff Z’Nuff’s Hardrock Nite” se glasi:
01. Magical Mystery Tour
02. Cold Turkey
03. Eleanor Rigby
04. Live And Let Die
05. Dear Prudence
06. Helter Skelter
07. Jet
08. Revolution
09. Back In The U.S.S.R.
10. With A Little Help From My Friends

Enuff Z’Nuff so:
Chip Z’Nuff – vokal, Fender bas kitara in električna kitara
Tony Fennell – ritem in solo kitara, vokal, klaviature, godala
Tory Stoffregen – solo kitara, slide kitara
Daniel Benjamin Hill -bobni, tolkala

Več koristnih informacij:
https://www.enuffznuff.com/
https://www.facebook.com/EnuffZnuffOf…
https://twitter.com/EnuffZnuff
https://instagram.com/enuffznuffofficial

#EnuffZnuff #JohnLennoncover #Beatlescovers


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki