Geoff Tate San Dona Di Piave (Revolver Club) Italija

Geoff Tate (ex-Queensryche)
San Dona Di Piave (Benetke) / Revolver Club / Italija
sreda, 29. 3. 2023, ob 20.00 uri

FaceBook dogodek!

Nakup vstopnic po predprodajni ceni 25,00€! Cena vstopnic znaša na večer koncerta 30,00€!

Geoff Tate, znameniti nekdanji vokalist ameriške progresivnometalske utrdbe iz Seattla Queensryche, se po uspešnem lanskoletnem septembrskem obisku, na katerem je izvajal v celoti klasični Queensryche album “Operation:Mindcrime”, ponovno vrača v italijansko mestece San Dona Di Piave, kjer bo v tamkajšnjem klubu Revolver odigral v celoti Queensryche albuma “Rage For Order” in “Empire”.

Geoff Tate je na mednarodnem rockovsko metalskem prizorišču več kot znano ime. Nekdanje prvo grlo znamenitih Seattleskih art/ heavy metalcev Queensryche, se je po odhodu iz skupine hitro postavil na svoje noge. Po razsodbi sodišča mu je pripadla pravica do uporabe imena Operation:Mindcrime (gre za naziv enega izmed Queensryche albumov in enega najimpresivnejših albumov celotne ere heavy metala) prav tako pa pravica, da lahko izvaja na koncertih v celoti Queensryche albume: Rage For Order, Operation: Mindcrime in Empire.

Ker pa je Tate ustvarjalen mož, ustvarja seveda tudi povsem novo avtorsko glasbo. Tako je leta 2015  posnel in izdal prvi album njegove nove formacije imenovane  Operation:Mindcrime z naslovom »The Key«. Temu albuma sta v letih 2016 in 2017 sledila še dva dela, saj je šlo za trilogijo.

Seveda pa obiskujejo njegove koncerte privrženci njegove vokalne imenitnosti v prvi vrsti zavoljo opusa s Queensryche. Geoff se tega predobro zaveda zato pogosto vključuje v svoj repertoar obilje Queensryche klasik pri čemer se največkrat odloča, da izvede kar v celoti katerega izmed njih.

Temu bomo torej ponovno priča tudi v sredo 29. 3. 2023 ko bo ponovno nastopil v klubu Revolver!


Date

Mar 29 2023
Expired!

Time

19:30 - 23:55
Revolver Club

Location

Revolver Club
Via John Fitzgerald Kennedy 39 30027 San Donà di Piave, Veneto, Italy
Website
https://discotecarevolver.com/
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki