Kiss (supp. Dirty Honey) Praga (O2 Arena), Češka Republika

KISS (support: Dirty Honey)
Praga, O2 Arena, Češka Republika
sobota, 10. 6. 2023, ob 20.00 uri (vrata od 17.30 dalje)

Nakup vstopnic preko sistema Ticketportal!

Nakup vstopnic preko sistema Ticketmaster!

KISS prihajajo v Prago! Legendarni rock bend 10. 6. 2023 v O2 Areni Praga!

Eden izmed najuspešnejših rock ‘n’ roll bendov na svetu, bo v sklopu svoje  “End of the Road” turneje nastopil v soboto, 10. 6. 2023, v O2 Areni Praga!

Po epski in odlično dokumentirani 45. let dolgi glasbeni karieri, ki je pognala ero rocka in rolla, so se KISS leta 2019 odpravili na svojo zadnjo turnejo.  Svetovna turneja skupine KISS v letu 2019 je veljala za njihovo največjo v karieri – na vsakem izmed razprodanih koncertov se je iskala še kakšna dodatna vstopnica, zanimanje pa je bilo tako veliko, da so za vsak koncert iskali na istem prizorišču še razpoložljiv termin za dodatnega. Žal pa so mnogi koncerti napovedani za leto 2020 bili odpovedani in prestavljeni na nove termine.

Leta 2022 so KISS lahko znova odrinili na koncertne odre in nadaljevali z izvedbo obljubljenih koncertnih nastopov, ki so bili vsi po vrsti, kot je to v navadi in v skladu s statusom skupine, nepozabni, svojevrstni koncertni spektakli.

Ko je že kazalo, da gre za res zadnje nastope skupine v dolgoživi karieri, so KISS za letošnje leto potrdili nov sveženj poslovilnih “End Of The Road” koncertov za Evropo, med katere sodi tudi prihajajoči obisk legend v O2 Areni v Pragi!

Poznani po svojih maskah ter specialni kostumografiji, kar je obveljalo za njihov zaščitni znak, dokazujejo KISS na svojih koncertih tudi po več desetletjih delovanja zakaj se jih tretira še danes za najboljše kreatorje rock in roll spektaklov. KISS, ki so sprejeti v hišo slavnih rocka in rolla (The Rock & Roll Hall of Fame), v karieri pa so prodali preko 100 milijonov kopij svojih albumov, pravijo da je “End of the Road” turneja posvečena milijonom KISS oboževalcev, ki s svojo zvestobo in lojalnostjo neprekinjeno podpirajo skupino že več kot 40 let.

KISS so v zvezi z novo turnejo povedali sledeče: “Vse kar smo zgradili v preteklih štirih dekadah, se ne bi nikdar zgodilo brez milijonov ljudi preko celega sveta, ki so polnili klube, arene in stadione. To bo ultimativna proslava za vse tiste, ki so nas že gledali v živo in poslušali ter zadnja priložnost za vse tiste, ki nas še niso. KISS armada, poslavljamo se na naši zadnji turneji in našo največjo predstavo doslej, pri tem pa bomo odšli na enak način, kot smo prišli… brez opravičevanja in ustavljanja.”

V sklopu zadnjih datumov “End Of The Road” turneje, bodo KISS ponudili svojim oboževalcem VIP izkušnjo in posebne ugodnosti za vse, ki so vstopnice kupili v predprodaji. VIP izkušnja bo vsebovala možnost fotografiranja s člani skupine, dostop do ekskluzivnega salona, ‘vaučer’ za nakup uradnih spominkov skupine (t. i. ‘merchandise’ proizvodov), kot tudi druženje s članovi skupine. Število VIP vstopnic bo omejeno, več informacij pa bo na voljo ob pričetku prodaje vstopnic. Vsi člani KISS armade fan kluba, bodo deležni posebnega privilegija, da bodo lahko za nakup vstopnic vseh razpoložljivih kategorij poskrbeli dan pred pričetkom uradne prodaje vstopnic (še pred koncem aprila 2023).  Vstopnice bodo na razpolago na uradni spletni strani skupine in prodajnih Ticketportal in Ticketmaster mrežah v Češki Republiki.


Date

Jun 10 2023
Expired!

Time

20:00 - 23:55

Location

O2 Arena Praha
O2 arena Českomoravská 2345/17a, 190 00 Praha 9
Website
https://www.o2arena.cz/
Live Nation Czech Republic

Organizer

Live Nation Czech Republic
Email
info@livenation.cz
Website
https://www.livenation.cz/
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki