The Stroymachine, Ljubljana (Cukrarna), Slovenija

Vabljeni na edinstven zvočno-vizualni spektakel, ko bomo proslavili izid novega albuma “Renesonanza” skupine The Stroymachine! Koncert bo potekal 24. novembra na prizorišču ljubljanske Cukrarne.

 Datum: 24. november 2023
 Lokacija: Cukrarna, Ljubljana

The Stroymachine je dobro naoljen kolektiv virtuoznih tolkalistov, multiinstrumentalistov in izumiteljev, ki že vrsto let raziskujejo meje glasbene ustvarjalnosti. Ob izidu novega albuma “Renesonanza” (izid 10. novembra) obljubljajo nepozaben koncert, kjer boste doživeli glasbo, ki vas bo prevzela s svojimi zvočnimi krajinami, teksturami, mogočnimi izbruhi trobil, čutnimi harmonijami in surovim donenjem industrije.

Naslov albuma “Renesonanza” združuje besedi “Renesansa” in “Resonanca” ter odraža dolgo obdobje preporoda, transformacije in upora proti ustaljenim normam. Album predstavlja odmik od zvočne preteklosti zasedbe in vsebuje razširjene in nove elemente harmonije, polifonije, vključuje vokal, zvočne teksture in zvoke iz vsakdanjega okolja. Poleg ustaljenih form in kompozicij album postreže tudi z veliko mero improvizacije in aleatorike, ki sežejo v različna glasbena žanrska področja, vključno z nojzom, dubom, elektroniko, ambientalnostjo, tribal in eksperimentalno glasbo.

Kot vedno pa The Stroymachine dosežejo vrhunec svoje umetnosti na odru, ko se mogočne zvočne mašine in njihovi mojstri sestavijo v vznemirljivem glasbenem nastopu, ki prodre v vse čutne zaznave osuplega občinstva.

Vstopnice so že na voljo, zato si zagotovite svoje mesto na tem edinstvenem zvočnem in vizualnem spektaklu. Naredite označbo v koledarju in povabite svoje prijatelje, saj gre za koncert, ki bo presegel vaša pričakovanja.

 NAKUP VSTOPNIC NA MOJEKARTE.SI: https://www.mojekarte.si/…/the…/vstopnice-1174446.html


Date

Nov 24 2023
Expired!

Time

21:00 - 23:55

Location

Cukrarna
Poljanski nasip 40 1000 Ljubljana, Slovenija
Website
https://cukrarna.art/sl/
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki