Fallujah so pospremili izid albuma “Empyrean” z videom za single “Mindless Omnipotent Master” ft. Chaney Crabb (Entheos)

foto: Stephanie Cabral 2022
0 20

Fallujah, mojstri tehničnega death metala iz San Francisca, ki so včeraj izdali svoj novi albuma “Empyrean”, so izid albuma pospremili z videom in singlom Mindless Omnipotent Master, v katerem gostuje pevka Chaney Crabb iz ameriške progresivnorockovske zasedbe Entheos. Video je na boljo spodaj.

Fallujah so pred tem že predstavili single: Soulbreaker, Radiant Ascension – v katerem gostuje pevka Tori Letzler ter Embrace Oblivion. Vse tri single lahko preverite spodaj.

Album “Empyrean”, ki ga lahko že naročite, je torej izšel 9. 9. 2022, pri založbi Nuclear Blast Records.

Album so Fallujah posneli v postavi, ki jo zastopajo glavni komponist in kitarist Scott Carstairs, njegov nerazdružljivi kolega in bobnar Andrew Baird ter novo prišleka vokalist Kyle Schaefer (Archaeologist) in basist Evan Brewer (ex-Entheos/The Faceless), Fallujah predstavljajo v današnjih dognanjih modernega death metala njegov kreativni vrhunec, ki ostaja tako rekoč neprekosljiv.  

Seznam skladb na albumu “Empyrean” se glasi:
1. The Bitter Taste Of Clarity
2. Radiant Ascension
3. Embrace Oblivion
4. Into The Eventide
5. Eden’s Lament
6. Soulbreaker
7. Duality Of Intent
8. Mindless Omnipotent Master
9. Celestial Resonance
10. Artifacts

Sledite Fallujah:
Facebook: http://facebook.com/fallujahofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/fallujahsf/
Twitter: https://twitter.com/Fallujahbayarea
YouTube: http://bit.ly/fallujahofficial


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki