Fear Factory predstavljajo single “Disobey” (Disruptor remix by Zardonic)!

FEAR FACTORY 2022 (press/promo)
0 67

Fear Factory, veterani industrial metala, pripravljajo album zbirke remiksov skladb njihovega zadnjega albuma “Aggression Continuum”, ki bo nosil naslov “Recoded” in je napovedan za 28. 10. 2022, pri založbi Nuclear Blast Records.

Prvi single Disobey (Disruptor Remix by Zardonic), ki je bil napovedan za 2. 9. 2022, je torej od včeraj dalje zunaj. Spremlja ga tudi video. Zadevo lahko preverite spodaj.

“Recoded” prinaša prvo novo zbirko remiksov s strani skupine, po letu 1997, ko je izšel podoben album zbirke remiksov imenovan “Remanufacture”, z datumom izida pa bo skupina hkrati proslavila 32. let svojega delovanja (Fear Factory so bili uradno ustanovljeni 30. 10. 1990).

Naslovnico za “Recoded” je ustvaril Anthony Clarkson, ki je pred tem prispeval naslovnice za “Mechanize” (2010), “The Industrialist” (2012) in “Genexus” (2015).

Zaključni miks in masterizacijo albuma “Recoded” je opravil Damien Rainaud. Novi dosežek skupine je produciral šef skupine Fear Factory in njen kitarist Dino Cazares.

Seznam skladb na “Recoded”:
1. Adapt Or Die (intro narrative by Jake Stern, sound FX By Zardonic)
2. Hatred Will Prevail (“Monolith” remix by Rhys Fulber)
3. Disobey (“Disruptor” remix by Zardonic)
4. I Am The Nightrider (“Fuel Injected Suicide Machine” remix by Dualized/Zardonic)
5. Path To Salvation (“Purity” remix by Rhys Fulber)
6. Worthless (“End Of Line” remix by Zardonic)
7. Empires Fall (“Collapse” remix by Tyrant Of Death)
8. System Assassin (“Aggression Continuum” remix by Rhys Fulber)
9. Hypocrisy Of Faith (“Manufactured Hope” remix by Rob GEE)
10. This Is My Life (“Cognitive Dissonance” remix by Zardonic)
11. Recoded (“Recode” remix by Blush_Response)
dodatni skladbi (samo vinilni format):
12. Turbo Factory (“End Of Line” remix by Turboslash)
13. Break Off (“Disruptor” remix by Rhys Fulber)

Album “Aggression Continuum” je izšel 18. 6. 2021 pri nemški založbi Nuclear Blast Records. Gre za material, ki je bil posnet še z vokalistom Burtonom C. Bellom, preden je ta zapustil skupino. Bell se je odločil, da Fear Factory zapusti zaradi neprestanih tožb z nekdanjimi člani, kar ga je spravilo praktično ob vse prihranke.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki