FM predstavljajo koncertni video “Someday (You’ll Come Running)”

FM 2020
0 81

FM, britanski AOR prvaki, bodo izdali dvojni koncertni album z naslovom “Tough It Out Live”, 9. 4. 2021. Za izid novega živega dokumenta legendarne AOR skupine bodo poskrbeli pri založbi Frontiers Music Srl.

Potem ko so v letošnjem januarju napovedali koncertni album s posebnim videodražilcem, ki mu je v februarju sledil prvi koncertni video za skladbo Though It Out, je sedaj na razpolago še drugi, za skladbo Someday (You’ll Come Running).

Koncertni album lahko že prednaročite in sicer na uradni spletni strani skupine FM, ali preko spletne trgovine založbe Frontiers Music Srl.

Skupina pravi: “Podoživite te vroče noči naše “Big 3-0” turneje, ko smo se zbrali da počastimo 30. obletnico izida našega drugega studijskega albuma “Togh It Out”. Vzhičeni smo, da lahko napovemo izid koncertnega albuma “Tough It Out Live”, ki bo dostopen kot dvojni CD. Ta vas bo odpeljal na žur, kot da bi se znova pisalo leto 1989. Album izhaja iz turneje, ki smo jo opravili v družbi skupin Gun in Dan Reed Network skozi december 2019. Na drugem CD-ju se bo nahajal doslej še nikdar izdani koncertni material, ki smo ga posneli skozi leta našega delovanja.”

Seznam skladb na albumu “Tough It Out Live” se glasi:
CD1
1. Intro
2. Tough It Out
3. Don’t Stop
4. Bad Luck
5. Someday (You’ll Come Running)
6. Everytime I Think Of You
7. Burning My Heart Down
8. The Dream That Died
9. Obsession
10. Can You Hear Me Calling?
11. Does It Feel Like Love
12. Feels So Good

CD2
1. Digging Up The Dirt
2. Tough Love
3. Hollow
4. Dangerous
5. Hard Day In Hell
6. Wildside
7. Breathe Fire
8. Only The Strong Survive
9. Blood And Gasoline
10. I Ain’t The One
11. I Heard It Through The Grapevine


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki