Francis Dunnery’s It Bites predstavljajo koncertno verzijo “Old Man And The Angel”

Tigermoth Records 2023
0 32

Francis Dunnery’s It Bites napovedujejo izid koncertnega dokumenta “Live From The Black Country”. Koncertni album bo izšel 6. 10. 2023, pri založbi Tigermoth Records. Dostopen bo v formatih CD in Blu-ray.

Spodaj lahko preverite koncertno izvedbo It Bites klasike Old Man And The Angel, ki se bo nahajala na pričujočem albumu. Tudi reklamni video lahko preverite spodaj.

Gre za prvi uradni glasbeni dokument, ki ga bo izdala skupina v postavi: Francis Dunnery (vokal, kitara), kitarist Luke Machin (Maschine in Cyan), klaviaturist in spremljevalni vokalist Peter Jones (Camel, Tiger Moth Tales), bobnar Bjorn Fryklund, basist Paul Brown ter Quint Starkie, ki skrbi za posebne efekte in spremljevalni vokal.

Album bo zastopan s preigravanjem klasik vzetih s prvih treh It Bites albumov, kar je logično. To je iz časov, ko je bil Francis Dunnery še član te kultne britanske art rock zasedbe.

Dunnery še napoveduje, da se bo njegova verzija obnovljenih It Bites lotila snemanja novega studijskega albuma. Snemanje načrtuje Dunnery v letošnjem decembru.

Koncertni dokument “Live From The Black Country” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na “Live From The Black Country” se glasi:
1. All In Red
2. Positively Animal
3. Yellow Christian
4. Sister Sarah
5. Plastic Dreamer
6. Underneath Your Pillow
7. Old Man And The Angel
8. Charlie
9. Hunting The Whale
10. Turn Me Loose
11. Leaving Without You
12. People of America
13. Screaming On The Beaches
14. Kiss Like Judas
15. Still Too Young to Remember
16. Once Around The World


Francis Dunnery’s It Bites – “Live From The Black Country” (Tigermoth Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki