Gamma Ray z izboljšano verzijo koncertnega posnetka iz leta 1993 za klasiko “Tribute to the Past”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 81

Založba earMUSIC je danes objavila izboljšano verzijo posnetka Gamma Ray klasike Tribute to the Past, ga lahko preverite spodaj.

Gre za filmski posnetek koncerta, ki izvira iz nastopa 25. 9. 1993, ko so Gamma Ray zaigrali na hamburškem prizorišču Docks in je prvikrat izšel na VHS kaseti leta 1994, temu pa je leta 2003 sledil ponovni izid na DVD-ju.

Avdio nosilec je bil prvič dostopen šele leta 2016, ko je izšel enojni koncertni CD ponatis ob 25. obletnici delovanja skupine, na katerega sta vključeni dve dodatni skladbi.

Očitno se pri earMUSIC odločajo o ponatisu tega koncertnega posnetka, saj so pod objavo na You Tube-u zapisali: “Čas je, da postane ta DVD ponovno dostopen.”

Gamma Ray so se v tistih ‘davnih časih’, ko so predstavljali takrat aktualni album “Insanity And Genius” (1993), nahajali v sledeči postavi:
Ralf Scheepers – vokal
Kai Hansen – kitara, vokal, spremljevalni vokal
Dirk Schlächter – kitara, klaviature, spremljevalni vokal
Jan Rubach – bas kitara
Thomas Nack – bobni

#GammaRay #TributeToThePast #Live

Več informacij oziroma detajlov v zvezi s tem bo znanih v prihajajočih mesecih.

Na gornji fotografiji: Kai Hansen med nastopom Gamma Ray 3. 6. 2016, na bolonjskem prizorišču Estragon v Italiji, kjer so Gamma Ray odprli koncertni večer pred Megadeth (RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki