Gavin Harrison (King Crimson, Porcupine Tree) s ponatisom studijskega prvenca “Sanity & Gravity”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 65

Gavin Harrison, eden najimenitnješpih bobnsarjevb univerzuma ra hnip, sicer pa član King Crimson, Porcupine Tree in The Pineapple Thief, bo deležen ponatisa svojega samostojnega studijskega prvenca “Sanity & Gravity”, za kar bodo poskrbeli 28. 1. 2022 pri Kscope Records. Na tak način bodo pri založbi obeležili 25. obletnico njegovega izida.

Album je originalno izšel leta 1997, na njem pa so kot posebni gostje z Gavinom sodelovali člana legendarnih Japan Mick Karn in Richard Barbieri, kot tudi Gavinov zdajšnji King Criimson kolega Jakko Jakszyk, ter nekdanji Egg in National Health član Dave Stewart.

Album Sanity & Gravity lahko že prednaročite.

Gavin Harrison: Sanity & Gravity
1. Aim
2. On A Wave Of Positivity
3. Dog Day
4. A Place To Stay
5. Witness (for Bobby)
6. Dearest Blood
7. Sonata in H
8. Big News For A Small Day
9. Witness (reprise)
10. Iron Horse (Bonus track)

Na fotografiji: Bobnar Gavin Harrison med nastopom The Pineapple Thief, 25. 9. 2018, v dunajskem klubu Szene (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno recenzijo koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki