Gene Simmons (Kiss) vas vabi v studio Abbey Road – prej pa morate pripraviti 5000£!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2022
0 141

Gene Simmons je pripravljen posneti z vami Kiss skladbo v ikonskem londonskem studiu Abbey Road za ‘skromnih’ 5000£.

Simmons bo studio Abbey Road obiskal 10. 7. 2023, ta dan pa bo za vse privržence, ki se bodo pojavili tistega dne v studiu in bili pripravljeni zapraviti (z žuljavimi rokami privarčevano) vsotico 4995£ (=5.643,52€), gotovo postal nepozaben.

Poleg tega, da boste lahko s slovitim ‘Demonom’ posneli Kiss skladbo, vam bo Gene med vašim obiskom pripovedoval mnoštvo zabavnih anekdot iz njegovega bogatega arzenala memoarov dolgožive glasbene kariere vezane na lik in delo zasedbe Kiss. Prav tako boste lahko s seboj domov odnesli kup spominkov iz Simmonsove osebne Kiss kolekcije, prav tako pa se vam bo (po želji) nanje podpisal.

Vsak izmed tovrstnih artiklov je unikaten in bo opremljen tudi s certifikatom ‘avtentičnosti’.

Prav tako vam bo dovoljeno, da pripeljete s seboj tudi enega izmed prijateljev, ki se bo lahko slikal, ali naredil posnetek z ‘Demonom’.

Več podrobnosti je na razpolago TUKAJ.

Sedaj pa k bolj resnim tematikam. Kot je znano se Kiss mudijo med junijem in julijem na zadnjih evropskih terminih poslovilne “End Of The Road” turneje. Sloveniji najbliže se zglasijo 17. 6. 2023, v bavarski prestolnici Münchnu. Iz Slovenije je privlačen tudi obisk Prage, kjer nastopijo Kiss 10. 6. 2023.

Novi izid ‘Off The Soundboard’ serije arhivskih koncertnih dokumentov skupine imenovan “Live In Poughkeepsie”, pa je napovedan v letošnjem aprilu.

Na fotografiji: Gene Simmons med nastopom Kiss 9. 7. 2022 v zagrebški Areni (RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane). Celotno koncertno recenzijo tega spektakla lahko preberete TUKAJ.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki