George “Corpsegrinder” Fisher predstavlja ‘ljubko-krvavi’ animirani video “Bottom Dweller”

foto: NINA GRAD 2018
0 57

George “Corpsegrinder” Fisher, znameniti vokalist floridskih old school death metal veteranov Cannibal Corpse, je izdal animirani video za single Bottom Dweller, ki izhaja iz njegovega samostojnega albuma “Corpsegrinder”. Video lahko preverite spodaj.

Animirani video je ustvaril Andrew Ralph (Lil Uzi Vert/Paramore), popelje pa nas v domišljijski Corpsegrinderjev svet oziroma v zgodbo, ki se prične naravnost ljubko in prisrčno, ko skuša Corpsegrinder iz avtomata s plišastimi igračami povleči z jekleno roko malega medvedka, kar mu odlično uspeva. Že v naslednjem kadru, pa se scenarij vrtoglavo zavrti v peklenski brezup apokalipse brezbožnih del absolutnega in brezhibnega uličnega masakra, v katerem Corpsegrinder naravnost gnusno obračunava s hordami zombiliranih občanov iz katerih trupel derejo pravi veletoki krvi.

V velikem finalu se Corpsegrinder sooči še s hudičem, ki preoblečen v duhovnika in pod pretvezo krstitve, spreminja ljudi v zombije in ga premaga s svojim znamenitim ‘vratolomom’.

Ogleda tega videa verjetno ne boste priporočili svojim odraščajočim otrokom, ali pač?

Album “Corpsegrinder” je izšel 25. 2. 2022, njegovo glasbeno substanco, ki jo zastopa deset skladb, pa sta producirala Nick Bellmore (Dee Snider, Kingdom Of Sorrow) in Jamey Jasta (Hatebreed).

Za izid albuma “Corpsegrinder” je poskrbela založba Perseverance Music Group, ki je v lasti Jameya Jaste, še vedno pa ga lahko naročite.

#Corpsegrinder #CannibalCorpse #GeorgeFisher #DeathMetal #DeathCore #RespectTheNeck #Jasta #JameyJasta

Na fotografiji: Corpsegrinder med nastopom Cannibal Corpse 27. 7. 2018, v sklopu tolminskega festivala Metaldays (foto: Nina Grad, RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo petega dne festivala lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki