Guns N’ Roses “Greatest Hits” kompilacija odslej prvič na vinilu!

0 88

Guns N’ Roses so naznanili, da bo njihova “best of” kompilacija izdana leta 2004 z naslovom “Greatest Hits” izšla ponovno in sicer na dvojnem vinilu. V takšnem formatu doslej “Greatest Hits” še ni bila na voljo, dostopna pa bo od 25. 9. 2020 dalje. Za izid bo poskrbela založba Geffen/Universal.

“Greatest Hits” bo prvič izšla kot 180-gramski audiofilni črni vinil, v količinsko omejeni nakladi, pa bo dostopna tudi kot zlati barvni vinil z rdečim in belim “vbrizgom”. Možno bo naročiti tudi vinilno izdajo v slikovnem formatu, a le preko uradne strani skupine Guns N’ Roses.

To še ni vse! “Greatest Hits” bo v tej vinilni verziji vsebovala po novem tudi skaldbo “Shadow of Your Love”, ki je bila originalno posneta v decembru 2018 in je doslej izšla le v posebnem zaboju ponatisa albuma “Appetite For Destruction”, ki je izšel leta 2018.

V začetku preteklega tedna se je kompilacija “Greatest Hits” vrnila na ameriško Billboardovo lestvico najbolje prodajanih albumov, kjer je zasedla 98. mesto, kar je pomenilo, da je to postal komaj peti album, ki mu je na tej lestvici uspel zgodovinski domet, da je na njej prebil celih 500 tednov.  

Preostali štirje albumi, ki jim je to uspelo so: “The Dark Side Of The Moon” zasedbe Pink Floyd (950 tednov), Bob Marleyeva “Legend” (636 tednov), “Greatest Hits” zasedbe Journey (626 tednov) in “Black Album” zasedbe Metallica (579 tednov).

Guns N’ Roses: “Greatest Hits” (seznam skladb vinilnega ponatisa):
LP1 – stran G
1. Welcome To The Jungle
2. Sweet Child O’ Mine
3. Shadow Of Your Love
4. Patience  
LP1 – stran N
1. Paradise City
2. Knockin’ On Heaven’s Door
3. Civil War  
LP2 – stran F’N
1. You Could Be Mine
2. Don’t Cry (Original Version)
3. November Rain
4. Live And Let Die  
LP2 – stran R
1. Yesterdays
2. Ain’t It Fun
3. Since I Don’t Have You
4. Sympathy For The Devil


Guns N’ Roses – “Greatest Hits” (2LP)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki